IDS JMK - aktuální informace o cestování v Jihomoravském kraji - T18/2022

KORDIS JMK, a.s., Koordináor dopravního systému Jihomoravského kraje informuje o aktuálních změnách v dopravě

Blíží se další májový svátek a s ním spojená upozornění o změnách v dopravě. Hlavní je to, že v neděli budou všechna obchodní centra uzavřena. Již zítra opět vyjíždí TURISTBUS – tradiční turistická linka, která o víkendech spojuje moravská a rakouská vinařská centra – Mikulov, Podivín, Lednice, Valtice s rakouskými obcemi a městy Poysdorf, Falkenstein, Herrnbaumgarten, Schrattenberg. Využijte možnost za naše ceny a s výbornými návaznostmi v Podivíně nebo Mikulově k výletu k sousedům!

Změny v dopravě:


V Čejči se začíná opravovat most a změna se od pondělí na několik měsíců dotkne prakticky všech linek které tam jezdí. O víkendu se mezi Brnem a Adamovem opět dopravíte jen linkou xS2D přes Křtiny. V sobotu nepojedou některé posilové vlaky S3 Brno – Kuřim. Od pondělí do čtvrtka bude dopoledne probíhat výluka na vlacích S8 mezi Břeclaví – Novosedly a Hrušovany a ve stejnéím termínu i na lince S52 v úseku Hodonín – Čejč. Ve městě Brně se také chystá několik dorbnějších změn. Více najdete v příloze.

A co o víkendu?

Můžete vyrazit TURISTBUSEM okouknout, co je v okolních rakouských obcích po dvou letech nového. V neděli se milovníci železniční dopravy mohou zajít podívat do Mutěnic, kde slaví 125 let místního nádraží. V Brně v sobotu večer proběhne Majáles, noční vlaky do většiny směrů z Brna odjíždějí 5 minut po půlnoci. A na závěr tip: už nyní si mohou turisté naplánovat výlet na tradiční Pochod Halasovým Kunštátskem, který proběhne 21.5. Každý, kdo přijde s jízdenkou IDS JMK, obdrží nápoj zdarma!

Budeme rádi, když odebírání Infomailu IDS JMK poradíte svým známým, příbuzným a sousedům. Stačí se přihlásit k odběru na našem webu www.idsjmk.cz vpravo nahoře.

Pro přihlášení nebo odhlášení odběru infomailů stačí zadat příslušný email do pravého horního rohu na našem webu www.idsjmk.cz.

Infomail je uložený i na odkazu: Infomail IDS JMK 18/2022.

Publikováno: | Autor:

Rubrika: Doprava