NOVINKY O CESTOVÁNÍ HROMADNOU DOPRAVOU

KORDIS, informace č. 10/2024, 21.3.2024


Vážení čtenáři našeho Infomailu!

Možná ani nevíte, že včera 20. března oficiálně začalo jaro. Noc byla stejně dlouhá jako den. Určitě jste z nabídek v obchodech také zaznamenali, že se blíží Velikonoce. I my se přidáváme k trendu a přinášíme informace, jak bude o tomto největším křesťanském svátku jezdit veřejná doprava v našem kraji. Ještě než přijde Velký pátek, máme před sebou krásný víkend, který určitě řada z Vás využije k návštěvě Hustopečí a tamních rozkvetlých mandloní. Snad nezmrzly. Jenom upozorňujeme: Nejezděte tam z  Brna vlaky R13. Nebudeme posilovat autobusy mezi Šakvicemi a Hustopečemi. Využijte přímého pohodlného spojení vlaky Moravia linky S3, které jedou z Hlavního nádraží v Brně vždy 10 minut po celé hodině. Více informací najdete v příloze.

A nyní balíček několika málo změn v dopravě a výluk: v pondělí a úterý vždy dopoledne počítejte s náhradou vlaků S2 autobusy mezi Křenovicemi a Sokolnicemi. Od pondělí až do čtvrtka vždy dopoledne budou probíhat údržbové práce na trati mezi Bystřicí nad Pernštejnem a Novým Městem na Moravě. V úterý dopoledne pak probehne výluka na lince S82 mezi Znojmem a Olbramkostelem.

Na závěr ještě pozvánka do Břeclavi, kde v sobotu dopoledne proběhne velká předvelikonoční akce před kostelem sv. Václava.

A pokud byste se náhodou zajímali o veřejnou dopravu a chtěli změnit zaměstnání, zkuste se přihlásit na náš dispečink, kam hledáme komunikativní kolegyni či kolegu.

Budeme rádi, když odebírání Infomailu IDS JMK poradíte svým známým, příbuzným a sousedům. Stačí se přihlásit k odběru na našem webu www.idsjmk.cz vpravo nahoře.

Pro přihlášení nebo odhlášení odběru infomailů stačí zadat příslušný email do pravého horního rohu na našem webu www.idsjmk.cz.

Podrobnosti a další výluky najdete v Infomailu na odkazu: Infomail IDS JMK 10/2024. Aktuální verzi Infomailu najdete vždy i na našem webu v patičce.

Přejeme Vám krásný víkend!

KORDIS JMK, a.s.

koordinátor Integrovaného dopravního systému Jihomoravského kraje

21.3.2024

Publikováno: | Autor:

Rubrika: Doprava