NOVINKY O CESTOVÁNÍ HROMADNOU DOPRAVOU

Kordis, informace č. 50/2023, 28.12.2023


Vážení čtenáři našeho Infomailu!

Víte, že za 4 dny to bude 20 let od startu Integrovaného dopravního systému Jihomoravského kraje? Ano, přesně tak, první spoje s integrovanou jízdenkou vyjely už 1. ledna 2004. V závěru dnešního infomailu Vám trochu z nostalgie posíláme oldtime informační leták, který jsme tehdy před 20 lety k zahájení provozu vydali. Zkuste porovnat se současností.

Určitě nikdo z Vás nepředpokládá, že by koncem roku měly probíhat nějaké výluky. A předpokládáte správně. Máme před sebou z hlediska výluk klidný týden. Jen pozor na Silvestra, regionální doprava přestává jezdit mezi 18. až 20. hodinou. Ve městě Brně denní provoz skončí kolem 20. hodiny a od 21:00 pojedou už noční autobusy a navíc mimořádné spoje tramvají a trolejbusů. Nezapomeňte, že na Nový rok se jezdí podle víkendových jízdních řádů, 2. ledna jsou ještě školní prázdniny a naplno se celý nový rok rozjede až od středy 3. ledna.

Vážení čtenáři našeho Infomailu,

chtěli bychom Vám tímto poděkovat, že naše zpravodajství po celý rok sledujete. Těší nás Váš zájem. Chtěli bychom Vám popřát do nového roku jen to nejlepší, zdraví, štěstí, spokojenost a jen to, co si sami přejete!

Budeme rádi, když odebírání Infomailu IDS JMK poradíte svým známým, příbuzným a sousedům. Stačí se přihlásit k odběru na našem webu www.idsjmk.cz vpravo nahoře.

Pro přihlášení nebo odhlášení odběru infomailů stačí zadat příslušný email do pravého horního rohu na našem webu www.idsjmk.cz.

KORDIS JMK, a.s.

koordinátor Integrovaného dopravního systému Jihomoravského kraj

28.12.2023

Publikováno: | Autor:

Rubrika: Doprava