NOVINKY O CESTOVÁNÍ HROMADNOU DOPRAVOU

Kordis, informace č. 49/2023, 21.12.2023


Vážení čtenáři našeho Infomailu!

Za okny prší, je vlhko, šero a nevlídně a to je už více let neklamný znak, že jsou Vánoce za dveřmi. Je určitě dobrý nápad, zůstat v teple domova a nikam nepospíchat. A pokud přece, pak jedině veřejnou dopravou a vyhnout se tak kolonám aut u nákupních center. Přinášíme Vám dnes předvánoční Infomail bez výluk, ale s informacemi, jak to o Vánocích a mezi svátky pojede. Dozvíte se i poslední odjezdy z Brna na Štědrý den. Pokud byste chtěli na poslední chvíli koupit dárek pro své blízké, zvažte třeba předplatní e-jízdenku. Do pátku ji koupíte na běžných kontaktních centrech a o víkendu včetně Vánoc můžete navštívit nově otevřenou pokladnu v Brně na hlavním nádraží u ČDlounge. Případně i na internetu. Dámy, pokud byste potřebovaly někam na Štědrý den vyslat manžela i s dětmi, pošlete ho do Letohrádku Mitrovských v Brně na výstavu betlémů. Bude otevřené až do 14 hodin!

A co na závěr? Jen popřát krásné, klidné, s rodinou a blízkými prožité Vánoce, bez stresu, kostí v krku, propálených ubrusů od prskavek a hořících stromečků!

Ať Vám všechno vyjde!

A pro zájemce o dopravu jsme připravili takový malý e-dárek! Do jednoho balíčku jsme pro Vás sestavili soubor všech aktuálních jízdních řádů IDS JMK k archivaci. Stáhněte si ho z odkazu.

Budeme rádi, když odebírání Infomailu IDS JMK poradíte svým známým, příbuzným a sousedům. Stačí se přihlásit k odběru na našem webu www.idsjmk.cz vpravo nahoře.

Pro přihlášení nebo odhlášení odběru infomailů stačí zadat příslušný email do pravého horního rohu na našem webu www.idsjmk.cz.

KORDIS JMK, a.s.

koordinátor Integrovaného dopravního systému Jihomoravského kraj

21.12.2023

Publikováno: | Autor:

Rubrika: Doprava