NOVINKY O CESTOVÁNÍ HROMADNOU DOPRAVOU

Kordis, informace č. 45/2023, 16.11.2023


Milí čtenáři našeho Infomailu!

V pátek máme svátek, a proto IDS JMK jezdí podle víkendových jízdních řádů. Čeká nás však i několik drobnějších výluk. Již ode dneška se mění organizace dopravy v Čebíně. V pátek 17.11. budou vlaky S3 nahrazeny autobusy mezi Hustopečemi a Šakvicemi. Od pátku do neděle počítejte s výlukou tramvají mezi Komínem a Bystrcí v Brně. Od pondělka do soboty vždy dopoledne budou autobusy nahrazovat vlaky mezi Brnem – Vyškovem a Nezamyslicemi. Ve čtvrtek 23.11. pak pojedou autobusy za vlaky mezi Znojmem a Šumnou.

Dnes přinášíme i informace o změnách tarifu, které začnou platit od 1.12.2023. Důležité je to, že se nemění ceny a postupně se dokončí přechod na elektronické předplatní jízdenky.

Podrobnosti a další výluky najdete v Infomailu na odkazu: Infomail IDS JMK 45/2023. Aktuální verzi Infomailu najdete vždy i na našem webu v patičce.

Budeme rádi, když odebírání Infomailu IDS JMK poradíte svým známým, příbuzným a sousedům. Stačí se přihlásit k odběru na našem webu www.idsjmk.cz vpravo nahoře.

Pro přihlášení nebo odhlášení odběru infomailů stačí zadat příslušný email do pravého horního rohu na našem webu www.idsjmk.cz.

Přejeme Vám krásný prodloužený víkend!

KORDIS JMK, a.s.

koordinátor Integrovaného dopravního systému Jihomoravského kraj

16.11.2023

Publikováno: | Autor:

Rubrika: Doprava