AKTUALITY Z CESTOVÁNÍ VEŘEJNOU DOPRAVOU

KORDIS informuje o změnách v cestování hromadnou dopravou v Jihomoravském kraji / Integrované novinky IDS JMK č. 23/2023

8.6.2023
Milí čtenáři našeho Infomailu!

opět Vám přinášíme novinky a zprávy z veřejné dopravy v Jihomoravském kraji.

Od soboty do úterního rána počítejte se zrušením vybraných vlaků S6 a R56 mezi Nesovicemi a Nemoticemi. V sobotu budou vlaky S2 mezi Křenovicemi a Sokolnicemi nahrazeny náhradními autobusy. Od pondělí pak začíná nová organizace dopravy mezi Kobylím a Hodonínem (v pracovní dny místo vlaků jezdí autobusy 662 do Čejče a po přestupu do Hodonína. O víkendech místo původně plánovaných vlaků kvůli opravě trati pojedou autobusy náhradní dopravy. Provoz vlaků S21 mezi Boskovicemi a Velkými Opatovicemi bude v sobotu ukončen a vlaky plně nahradí souběžné autobusy lépe obsluhující obce na trase.

Dnes opět přinášíme přehled akcí Ignis Brunensis a současně zveme na akci Festival plný chutí v Miroslavi. Svezte se tam v sobotu 17.6. historickým vláčkem nebo autobusy! Určitě neprohloupíte.  Jízdenky z Brna si kupte raději předem. A v neděli 18.6. Vás zveme na Hlavní nádraží, kde budete moci porovnat více než 50 let starý „Pantograf“ a novou jednotku Moravia. Navíc budeme jezdit zvláštní historickou linkou z Brna na Mohylu míru a Ti, kteří se s ní svezou, budou mít vstup do tamního muzea zdarma!

Podrobnosti a další výluky najdete v Infomailu na odkazu: Infomail IDS JMK 23/2023. Aktuální verzi infomailu najdete vždy i na našem webu v patičce.

______________

DO MIROSLAVI NA FESTIVAL PLNÝ CHUTÍ

Příští víkend buďme bdělí

řada akcí náš kraj stmelí

Ignis v Brně nebe lechtá

v Miroslavi bříško řehtá.

Všude snadná doprava

autem to je otrava

staré vláčky, staré busy

každý přece zkusit musí

KORDIS za vás všecko hlídá

červen v kraji – to je třída!

__________________

Budeme rádi, když odebírání Infomailu IDS JMK poradíte svým známým, příbuzným a sousedům. Stačí se přihlásit k odběru na našem webu www.idsjmk.cz vpravo nahoře.

Pro přihlášení nebo odhlášení odběru infomailů stačí zadat příslušný email do pravého horního rohu na našem webu www.idsjmk.cz.

KORDIS JMK, a.s.

koordinátor Integrovaného dopravního systému Jihomoravského kraj

8.6.2023

Publikováno: | Autor:

Rubrika: Doprava