AKTUALITY Z CESTOVÁNÍ VEŘEJNOU DOPRAVOU

KORDIS informuje o změnách v cestování hromadnou dopravou v Jihomoravském kraji / Integrované novinky IDS JMK č. 21/2023

25.5.2023

Milí čtenáři našeho Infomailu!

Nejprve nám dovolte Vás pozvat na úvodní akci tradičního festivalu Ignis Brunensis – v sobotu se koná první ohňostroj a současně v sobotu a v neděli brněnské Výstaviště slaví 95 let. Zajděte se podívat a navštivte i náš stánek s výstavou odbavovacích zařízení.

Infomail Vám tradičně přináší seznam výluk a změn v dopravě. I tento víkend a příští týden jich nebude mnoho. O víkendu si dejte pozor ve městech Tišnov, Slavkov, Vyškov a Znojmo, kde se budou krátkodobě měnit trasy linek. V pondělí a úterý dopoledne budou vlaky S61 mezi Bzencem a Mor. Pískem nahrazeny autobusy. Od pondělí předčasně skončí výluka linky 291 na Velkoopatovicku. A poslední drobnost – ve čtvrtek a pátek proběhne dopoledne výluka vlaků S91 mezi Veselím a Vrbovcemi.

Užívejte jaro a vyražte o víkendu do Brna. Zpátky můžete po ohňostroji jet půlnočními spojeními skoro do celého kraje! Podrobnosti a další výluky najdete v Infomailu na odkazu: Infomail IDS JMK 21/2023. Aktuální verzi infomailu najdete vždy i na našem webu v patičce.

95 LET BRNĚNSKÉHO VÝSTAVIŠTĚ

Na brněnské Výstaviště

o víkendu vemte sviště

téměř stovku tam teď slaví

kdo tam přijde, ten se baví.

Modeláři, záchranáři

vodaři i popeláři

představí své expozice

úžasem nám ztuhlou plíce

I my stánek rozbalíme

rádi vás v něm uvidíme!

__________________

Budeme rádi, když odebírání Infomailu IDS JMK poradíte svým známým, příbuzným a sousedům. Stačí se přihlásit k odběru na našem webu www.idsjmk.cz vpravo nahoře.

Pro přihlášení nebo odhlášení odběru infomailů stačí zadat příslušný email do pravého horního rohu na našem webu www.idsjmk.cz.

KORDIS JMK, a.s.

koordinátor Integrovaného dopravního systému Jihomoravského kraj

25.5.202325.5.2023

Publikováno: | Autor:

Rubrika: Doprava