HALÓ - Ukliďme Rajhrad - 22.5.2023

Dobrý den, 
velice jsem litovala žáky 2. stupně základní školy, když se v dešti účastnili akce ukliďme Rajhrad. O to více mi přijde nespravedlivé, že jimi nasbírané odpadky nebyly zlikvidovány. Již před 3 týdny jsem upozorňovala zaměstnankyni obecního úřadu, že zůstala hromada pytlů na polní cestě za hřbitovem, na konci jak se polní cesta dělí do leva ke staré cihelně, doprava ke cvičáku. Pytle tam stále jsou zarostlé v trávě, z části již vysypané. Prosím o brzkou likvidaci odpadu, aby úsilí žáků nebylo zbytečné. Děkuji

Město Rajhrad

Dobrý den, děkujeme za Váš podnět, pytle byly odvezeny. FO

Vážíme si práce, kterou dobrovolníci a žáci místních školních zařízení při sběru odvedli, stejně jako místních spolků, angažovaných skupin a firem, které se dělily o převoz nasbíraného odpadu. Cílem iniciativy Ukliďme Česko je nejen uklidit naše okolí, ale i ve společné věci zapojit různé zájmové skupiny lidí a přispět tím k prevenci odhazování odpadu mimo místa k tomu určená.
Zapojených osob a firem každým rokem přibývá a vzrůstá tím i zájem a odhodlání nebýt netečný vůči prostředí, ve kterém žijeme. Vaše upozornění na zapomenutou lokalitu je toho příkladným důkazem. Děkujeme všem, kterým na svém okolí záleží.

Publikováno: | Autor:

Rubrika: Halo, starosto!