AKTUALITY Z CESTOVÁNÍ VEŘEJNOU DOPRAVOU

KORDIS informuje o změnách v cestování hromadnou dopravou v Jihomoravském kraji / Integrované novinky IDS JMK č. 20/2023

18.5.2023
Milí čtenáři našeho Infomailu!

Máme před sebou muzejněnoční superpátek a supersobotu. Již v pátek 19.5. můžete jako předkrm navštívit muzejní noci pořádané řadou mimobrněsnských jihomoravských muzeí a v sobotu 20.5. pak naváže tradiční Brněnská muzejní noc. V jejím rámci zajděte i na náš krajský úřad v Brně na Žerotínově náměstí. I tam je pro Vás přichystán bohatý program. A během soboty se pro Vás rovněž otevřou dveře Českého rozhlasu Brno. Byla by škoda tak široké škály nabídek nevyužít.

Další dobrou zprávou je, že tento víkend i příští týden se nechystají významnější výluky a změny v dopravě. Za zmínku stojí jen víkendová výluka tramvají do Řečkovic. Příští týden se pak uskuteční výluky na vlakové lince S52 mezi Kobylí a Hodonínem. Jinak jde spíše o drobnější změny týkající se zejména přesunů zastávek.

Aby akcí nebylo málo, koná se v sobotu v Blatnici pod Sv. Antonínkem tradiční vinařská akce, kam zavádíme speciální spoje. A rovněž v sobotu, pokud byste se před večerní návštěvou muzeí chtěli trochu protáhnout, můžete vyrazit do Nýrova, kde místní sportovci chystají rovněž tradiční Pochod Halasovým Kunštátskem.

Podrobnosti a další výluky najdete v Infomailu na odkazu: Infomail IDS JMK 20/2023. Aktuální verzi infomailu najdete vždy i na našem webu v patičce.

______________

BRNĚNSKÁ MUZEJNÍ NOC

Všechno kvete, všechno voní

maturantům zvonek zvoní

slunce pálí, den je delší

Muzejní noc láká zdejší

radosti i dětí plno

otevřel i Rozhlas Brno

možné je i v tento den

projít Krajským úřadem!

__________________

Budeme rádi, když odebírání Infomailu IDS JMK poradíte svým známým, příbuzným a sousedům. Stačí se přihlásit k odběru na našem webu www.idsjmk.cz vpravo nahoře.

Pro přihlášení nebo odhlášení odběru infomailů stačí zadat příslušný email do pravého horního rohu na našem webu www.idsjmk.cz.

KORDIS JMK, a.s.

koordinátor Integrovaného dopravního systému Jihomoravského kraj

18.5.2023

Publikováno: | Autor:

Rubrika: Doprava