Aktuality z cestování hromadnou dopravou JMK

KORDIS informuje o změnách v cestování hromadnou dopravou v Jihomoravském kraji / Integrované novinky IDS JMK č. 40/2022

Za nejzávažnější považujeme víkendovou výluku v Brně na ulici Hybešově. Změní se trasy linek 1, 2 a 5. Cestující, kteří přestupují na autobusy v Modřicích, prosíme, aby se se změnami seznámili. V neděli budou zrušeny někeré vlaky S3 v úseku Královo Pole – Kuřim a mezi Hrušovany u Brna a Židlochovicemi bude nutné využít náhradní vlakovou soupravu. Rovněž upozorňujeme na pokračující změny na lince 272 na severu kraje. Na počátku příštího týdne očekávejte výluky na vlacích S91 mezi Veselím a Sudoměřicemi. Pozor také na dlouhodobou změnu v Mor. Krumlově, kde se mění z dovodu upravy ul. Okružní trasy více linek. Ve Vyškově počítejte se změnami tras linek jedoucích po ulici Nosálovská. A na závěr dobrá zpráva – od 26. 10. už linka xS2D opět začne jezdit po původní trase přes Dělnický dům.

Děti určitě potěší informace, že ve dnech 26. a 27. 10. budou podzimní prázdniny a 28. 10. státní svátek. Podívejte se na jízdní řády, jak to pojede!

Budeme rádi, když odebírání Infomailu IDS JMK poradíte svým známým, příbuzným a sousedům. Stačí se přihlásit k odběru na našem webu www.idsjmk.cz vpravo nahoře.

Pro přihlášení nebo odhlášení odběru infomailů stačí zadat příslušný email do pravého horního rohu na našem webu www.idsjmk.cz.

Infomail je uložený i na odkazu: Infomail IDS JMK 40/2022.

KORDIS JMK, a.s.

koordinátor Integrovaného dopravního systému Jihomoravského kraj

20.10.2022

Publikováno: | Autor:

Rubrika: Doprava