IDS JMK - aktuality z cestování hromadnou dopravou

NEVÁHEJTE A KUPUJTE PŘEDPLATNÍ JÍZDENKY (JÍZDENKA ROČNÍ = FIXACE NA ROK)

Jednou z největších výhod IDS JMK jsou předplatní jízdenky. Jejich držitel má možnost se libovolně pohybovat všemi linkami IDS JMK po všech zónách, pro které je jízdenka vydána po dobu její platnosti.
V celém systému IDS JMK lze zakoupit předplatní jízdenky měsíční, čtvrtletní a především roční. Vždy platí, že na čím delší dobu si cestující jízdenku koupí, tím větší slevu dostává (viz příklad v tabulce). Navíc máte jistotu ceny po celý rok! Jízdenky můžete koupit na eshopu IDS JMK – eshop.idsjmk.cz nebo také v klasické papírové
podobě na železničních stanicích.

  • TIP! S majitelem základní roční předplatní jízdenky může v nepracovní dny bezplatně cestovat další cestující starší 15 let a až tři děti do věku 15 let.
  • V IDS JMK je možné vracet předplatní jízdenky vydané na jméno. Vrací se hodnota, která přibližně odpovídá rozdílu ceny předplatní jízdenky a ceny, kterou by
    cestující za dosavadní cestování zaplatil při využití jednorázových jízdenek.
    Více informací najdete na tomto odkazu: https://www.idsjmk.cz/a/vracenijizdenek.html.
  • Jednorázové jízdenky včetně výhodných jednodenních jízdenek i pro větší skupiny pohodlně zakoupíte v mobilní aplikaci IDS JMK POSEIDON.
    V jednom mobilu tak můžete mít jízdenky pro celou skupinu.

Pokud potřebuje poradit navštivte naše infocentra v Brně na Hlavním nádraží, v Břeclavi, Vyškově, Znojmě nebo Boskovicích.

Publikováno: | Autor:

Rubrika: Doprava