Rezervační systém k užívání sportovní haly při ZŠ Rajhrad

Volné provozní časy lze již pronajmout i pro individuální aktivity veřejnosti.


V areálu rajhradské základní školy vyrostla v loňském roce nová sportovní hala. Byla vybudována z finančních prostředků Města Rajhrad a provozuje ji ZŠ TGM Rajhrad, neboť hala slouží především v době výuky jako školní tělocvična.

Ve zkušebním provoze byl ustálen rozvrh využívání organizovanými sportovními skupinami a místními spolky, od nového roku došlo ke spuštění rezervačního systému. Sportovní halu si nyní může v neobsazených časech pronajmout již i veřejnost.

  • Otevírací doba pro spolky a veřejnost: Po-Pá 15.00-21.30 hod., So-Ne 12.30-19.00 hod., v době státních svátků je hala uzavřena.
  • Sportovní plocha má nalajnované hraniční čáry několika různých sportů v různých barvách, např. badminton, basketbal, volejbal, futsal, florbal, futsal.
  • Zájemci se mohou registrovat a objednat pronájem v elektronickém rezervačním systému, který byl k tomuto účelu spuštěn a nabídne uživatelům k pouze neobsazené časy. Platbu za pronájem lze provést jednorázově v hotovosti na místě u správce, jiné formy platby možné pouze po domluvě s ředitelkou ZŠ.

Rezervační systém najdete na webu města

v sekci Život u nás – Volný čas: https://www.rajhrad.cz/zivot-u-nas/sportovni-hala-pri-zs-rajhrad/

Provozní a návštěvní řád sportovní haly platný od 1. 12. 2023 – ke stažení zde

Zásady a pravidla pro rozhodování o pronájmu sportovní haly při ZŠ TGM v Rajhradě platné od 21. 12. 2023 – ke stažení zde

CENÍK platný od 1. 10. 2023 – ke stažení zde

Publikováno: | Autor:

Rubrika: Oznámení